De beste wijnen

Wijnkoperij Kroese is al twintig jaar een begrip onder wijnliefhebbers. We zijn dan ook zeer trots op onze samenwerking met dit familiebedrijf uit Epe. Wijnkoperij Kroese importeert al haar wijnen zelf, rechtstreeks van de wijnboer. Ze worden met de grootste zorg geselecteerd. Met als resultaat: een concurrerende prijs en uitstekende kwaliteit. Kroese Wijnen is maar liefst vier keer op rij uitgeroepen tot Wijnspeciaalzaak van het jaar door de Wijnalmanak. Dit is dé wijngids van Nederland, die een uitgebreid overzicht van kwaliteitswijnen biedt.

Wijnkaart

In samenwerking met Wijnkoperij Kroese helpen we u bij het samenstellen van uw wijnkaart. Hier nemen we alle tijd voor. We proeven verschillende wijnen, nemen wijn-spijscombinaties door en kiezen de flessen die het beste bij uw bedrijf passen. Vervolgens stellen we een wijnkaart op, waarbij we ook de wijnbeschrijvingen verzorgen. Graag houden we uw wijn bij ons op voorraad.

Bier en sterke drank

Vanzelfsprekend leveren we ook alle andere dranken. We zijn premium dealer van Warsteiner en Gulpener en kunnen ook alle andere biermerken leveren. Ook voor uitstekende whiskey of cognac kunt u bij ons terecht.